marți, 30 octombrie 2018

Fii femeie!


 
      Nu îți fie teamă să fii frumoasă! Nu îți fie teamă să fii elegantă! Nu îți fie teamă să fii feminină!

    Unele femei nu arată prea bine, fizic, dar au o privire care radiază de fericire! Altele...sunt mai urâte, dar au un caracter deosebit, iar majoritatea, din câte am observat, par femei rele, respingătoare, însă acestea au un suflet extraordinar!
 
    Nu îți fie teamă să fii așa cum ești tu! Dacă nu ești frumoasă, aranjează-te! cu siguranță te vei simți mult mai bine atât fizic cât și psihic. Dacă ești mai plinuță și nu știi cum să te îmbraci, fii senzuală, elegantă! în felul ăsta vei putea adopta orice stil vestimentar dorești...și nu uita să zâmbești!

    Aud adesea fraza: „Ce rău e să fii femeie! Mai bine mă nășteam bărbat!” Nu mai spuneți asta, fetelor! Gândiți-vă doar câte avantaje au femeile: Dacă arată urât într-o zi, există machiajul. Femeile pot purta fără probleme hainele iubitului. Dacă se întâmplă să treacă printr-o perioadă de furie, depresie, nebunie...sau pur și simplu nu au chef de nimic, ele pot da vina foarte ușor pe „acea perioadă a lunii”...și multe altele.

     Fii ca o floare! Poartă-te ca o floare! Fii mereu delicată și nu uita să zâmbești! Dacă se întâmplă ca soțul/iubitul să vină de la muncă mai târziu, strânge-l în brațe, zâmbește-i...pregătește-i cina și vorbiți despre orice altceva în afară de „cum a fost la lucru”. Chiar dacă el pare că nu obervă cât ești de drăgăstoasă, atunci când o să vă puneți la somn o să-ți mulțumească pentru minunatul tău comportament. Așadar, nu contează cât ești de frumoasă, cât ești de urâtă, cum te îmbraci…important este să zâmbești, să ai un caracter plăcut, să strălucești „ca un vers de Nichita Stănescu”, vorba partenerului meu...


Un comentariu: